Skip to main content
  • 9.01.2023.

Provjerili smo tko su bili najslušaniji regionalni producenti na Youtubeu 2022.

Platforma za analitiku Viberate, nam pomaže u otkrivanju statistika slušanosti

Piše: 

Ovog puta na redu je najveća platforma za dijeljenje videozapisa – YouTube. Poznati su najslušaniji hrvatski producenti na YouTubeu, no što je s producentima u regiji?

Donosimo vam listu Top 10 regionalnih producenata po slušanosti u 2022.

Minimalna promjena, u odnosu na listu najslušanijih na Spotifyju. Na vrhu YouTubea u regiji nalazi se Lost Sky s 126.9 milijuna pregleda. Hrvatski producent dugi niz godina njeguje svoj dubstep, trap i future house te bass zvuk kojeg izdaje preko No Copyright Sounds etikete.

Drugi najslušaniji producent na YouTubeu u regiji je Regard. Svoju karijeru, započeo je upravo na YouTubeu prije nekoliko godina kada je objavljivao vlastite mixeve raznih opuštenijih elektroničkih žanrova. Dan danas, pogotovo ljeti, u kafićima možemo naletjeti na neki od njegovih mixeva.

Treće mjesto s 39.6 milijuna streamova pripada ZZAP AND CHRISSU koji su u punom smislu riječi producenti. Kroz godine su se udaljili od produkcije vlastite glazbe te su otvorili izdavačku kuću i krenuli producirati trake za druge izvođače.

4. Albert Vishi s 19.6 milijuna pregleda

5. Infraction s 17.9 milijuna pregleda

6. Drop G s 13.7 milijuna pregleda

7. Raspo s 9 milijuna pregleda

8. Gramatik s 8.8 milijuna pregleda

9. T3nzu s 4.8 milijuna pregleda

10. Matroda s 4.7 milijuna pregleda

Odmah iza Top 10 najslušanijih regionalnih producenata, stižu Galwaro, Space Motion, UMEK, Reeson, Tropical Bleyage, DJ Joker, San Pacho, sevdahBABY, Dallerium i drugi…

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop