Skip to main content
  • 3.11.2017.

R8, aplikacija Marine Karamarko za live feedback na DJe

Marina Karamarko u djelo je provela svoju ideju koju u sebi ima već godinama, a radi se o aplikaciji R8 za koju kaže da može glazbenu industriju preokrenuti naglavačke, ali treba također i vašu pomoć.

Piše: 

Kako saznajemo, prije godinu dana na Ibizi, Marina Karamarko upoznala je John Murdocha, škotskog software inženjera i dizajnera kojemu je predstavila ideju o aplikaciji koja će ponuditi konekciju publike plesača sa događanjima na sceni i DJima. Kako je publika jako bitna za samog DJa i uvelike doprinosi njegovom razvoju, putem aplikacije R8, publika bi dobila potpunu slobodu, odnosno bila bi stavljena u prvi plan.


Jedna od mogućnosti je i ostaviti rating za DJe, jer kada platite ulaznicu, imate pravo reći da li vam se određeni/a svidio/la ili ne. R8 će ponuditi brojni sadržaj, jer će od nje imati koristi promotor koji je zadužen za organizaciju, DJ koji nastupa na partyu i naravno publika.

Koliko puta ste samo snimili fotografiju ili video koji niste imali prilike pokazati DJu kako ste zabilježili jedan odličan moment te večeri te ste ga na kraju obrisali. Upravo to će ova aplikacija promijeniti.

Marina i John financijski su se maksimalno istrošili te trenutno, ovaj projekt traži vas, publiku, da mu pomognete da se razvije u potpunosti. Projektu možete pomoći donacijama, a na koje sve načine možete pomoći, pronađite ovdje na linku.  

Aplikacija je trenutno samo u ponudi za android uređaje – https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.untellect.r8

[FB]

[TW]
[IG]
 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2