Skip to main content

Spektakularni prizori i atmosfera koja se pamti stižu iz Open Air garaže MSU-a

Latino zvijezda Tony Guerra naprosto oduševio prvim nastupom u Hrvatskoj

Piše: 


Latinoamerički DJ i jedna od glavnih zvijezda ovog dalekog kontinenta Tony Guerra otvorio je novu sezonu BSH jesenskih partija i više od tisuću posjetitelja naprosto ostavio bez daha.

Za prvi hrvatski nastup ovog vrhunskog kreatora zvuka iz Venezuele, MSU Open air garaža pretvorena je u čarobnu pozornicu s vrhunskom scenografijom. Sinergija glazbe i kvalitetnog zvuka rezultirala je višesatnim provodom ispunjenim druženjem, plesom i pozitivnom energijom.

Tony Guerra ovom je prilikom Hrvatsku i Zagreb posjetio po prvi put, a sudeći po plesnoj atmosferi i pozitivnoj energiji ovaj poznati umjetnik obožavan od rodne Latinske Amerike i Sjedinjenih Država pa sve do Europe, bez sumnje će se ponovo vratiti u Hrvatsku.

BSH Events ove godine upisao je nove rekorde posjećenosti vrhunskih glazbenih događaja diljem cijele Hrvatske te bez sumnje potvrdio svoje mjesto kao vodeći domaći party brend koji piše novu povijest hrvatskih provoda.

Hladniji mjeseci i zima su pred nama, stoga nestrpljivo iščekujemo sljedeću BSH glazbenu avanturu koja će tmurne dane ispuniti novom čarolijom, glazbom, druženjima i vedrinom.

Ulaznice za sva BSH događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSH events (@bshevents)

john digweed 1
Vezani članci
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
brejcha 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
brejcha 2