Skip to main content
  • 8.05.2023.

Techno harmonija u hotelu Medena (Trogir). 2004. je Omegaritam doveo Deetrona

Jedan događaj koji se održao pri kraju 2004. veže toliko uspomena na dalmatinskoj techno sceni

Piše: 


Deetron, švicarski DJ i producent prije 20 godina bio je toliko omiljen da su u Dalmaciji svi rado pohodili njegove partije. Omegaritam, organizacija Pere-Fullhousea je bila zadužena za promociju techna i srodnih žanrova od Zadra do Dubrovnika.

Ovaj party održao se u prostorijama napuštenog disko kluba hotela Medena u Trogiru koji je u to doba poslužio kao odlična lokacija za partijanje do zore. Brojni sljedbenici Omegaritam partya pohrlili su u velikom broju i na ovaj tulum 25.12.2004.

Trogir je dao toliko za scenu još od Dijamanta, do kluba F1, potom aftera na Bamboochi i Moondance festivala. Uz DJe poput Silvia Hrabra, Tome R, etikete Family Groove i Sit Down Recordings, Trogir bez obzira koliko bio malen dalmatinski gradić uvijek je imao svoje adute!

Na zabavi su još vrtili Pero-FH i Zorro

Sve fotografije s ovog ali i ostalih partya iz bogate povijesti hrvatske party scene potražite u našoj arhivi.


brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2