Skip to main content
  • 22.03.2021.

Vrhunski glazbeni nastupi koji su obilježili program Ambasadora

Peti Ambasador privukao je veliku pozornost scene, javnosti i medija pogotovo jer se održao u okolnostima kada clubbing industrija željno isčekuje svoj povratak na floor.

Piše: 

Ambasador se nastavio održavati kako bi scenu i njene umjetnike i kreativce i dalje poticao na stvaralaštvo i kontinuirani rad, a putem Simpozija su obrađene isuviše bitne teme vezane uz naš opstanak.

Kao i svake godine Ambasador priređuje vrhunske glazbene nastupe, pa su tako na red došli umjetnici iz Primorsko-goranske županije. Za samo zagrijavanje uoči dodjele bili su zaduženi dvojac Full Ferry & Bruns Lay, koji su bili nominirani i za album godine (House Vibra) u nagradama struke.

Program svečane dodjele otvorio je Live Act Mystic, a potom su uslijedili bendovi. The Siids su nakon podijeljenih hrvatskih nagrada publike stvorili neopisivu energiju i plesnu atmosferu sa izvedbom pjesme "Feeling", pa je i unatoč mjerama bilo teško se suzdržati i ostati nepomičan.

Nakon regionalnih nagrada publike imali smo prilike čuti trojac Flip Flop Fatality s pjesmom "Nevratak". Koristeći bubanj, bass, klavijature i vokal FFF pronalaze svoj vlastiti izraz u kojem iskusno glazbeno uho osim math rocka, psy rocka te noisea može čuti i lijepe ambijentalne dijelove koji fino zaoukružuju ovu neobičnu, ali slušljivu priču.

Prije dodjele hrvatskih nagrada struke čuli smo Marinadu s pjesmom "Poljubac za sutra" (traka s albuma, "Na vrućem krovu").

Dodjelu nagrada i sve glazbene nastupe mogli ste pratiti i uživo putem Livestream na FB-u nagrade Ambasador ili Youtube kanalu.


 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk