Skip to main content
  • Dave Clarke

Za nastup Dave Clarkea u Zagrebu 2007. tražila se karta više. Ovako je to izgledalo!

Barun techna Dave Clarke nastupao je u Boogaloo klubu prije nešto više od 15 godina, a taj party okupio je mlade i stare partijanere iz cijele Hrvatske

Piše: 

Naslovna foto

Dave Clarke

Party se održao 23. ožujka 2007., a sama najava gostovanja pobudila je širi interes publike iz svih krajeva Hrvatske, kojima nije bio problem povući i krenuti iz najudaljenijih krajeva zemlje.

Tako smo i mi primjerice povodom šestog rođendana odlučili organizirati autobus iz Splita za Zagreb koji je bio dupkom pun partijanera željnih tulumarenja u meki elektronike. Uz glavnog gosta nastupali su još i Zero, Ivan Komlinović, N-Ter, Shark, Chop, Rene Russo.

Barun techno glazbe, rođeni anarhist i čovjek koji je cijeli svoj život podredio glazbi pa tako na početku karijere bio primoran spavati po autima. Poznat je i po svojim oštrim, ali otvorenim i istinskim stavovima u kojima ne podilazi nikakvim trendovima.

Ponovno je s nama, na istom mjestu gdje smo ga slušali više puta i partijali do zore, a možete ga uhvatiti u subotu, 11. veljače za pultom hrama sreće.

Ulaznice su dostupne na Entrio, a do tada pogledajte djeličak povijesti iz naše arhive.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop