Skip to main content

Zadar je na mapi gradova sa vrhunskom zabavom zahvaljujući Zadar Sunset festivalu

Treće izdanje Zadar Sunset festivala bilo je najsadržajnije i najposjećenije do sada

Piše: 

U tri večeri Festival se održavao na zadarskom Pozdravu Suncu i klubu Opera u kojem su se održali službeni after partiji. Dominikansko – američka DJ zvijezda Roger Sanchez zajedno s Britancem Mark Knightom zatvorio je Festival na najbolji mogući način.

Brojni posjetitelji uživali su u zaraznoj energiji oba DJ-a. Mark Knight se od zadarske publike oprostio popevši se na DJ pult na velikoj custom made pozornici, a oba izvođača uslikala su zajednički selfie s publikom, koji su do sada vidjeli milijuni diljem svijeta. Festival je zatvoren after partijem u klubu Opera na kojem je nastupio domaći DJ Pablo Panda i na opće iznenađenje svih prisutnih Mark Knight.

Zadar Sunset Festival održao se u organizaciji BSH Events i Selected Croatia iz Zadra, a uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra. Posebna vrijednost ovog Festivala je što je u njegovu organizaciju uključena mlada lokalna zajednica koja tijekom godina uspješno razvija scenu u Zadru.

U prve dvije večeri posjetitelje su rasplesali talentirani španjolski DJ i producent  Paco Osuna i američki techno majstor Stacey Pullen, nizozemski majstor Joris Voorn, talijanski DJ i producent Flashmob, a tu su i Armando te domaće snage Aldo Morro, Mony i Yakka.

Izniman interes publike i medija najbolja su pozivnica da se Zadar Sunset Festival održi i sljedeće godine u još boljem i većem izdanju.

brejcha 1
Vezani članci
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
sonus 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
john digweed 2