Skip to main content
  • 8.04.2013.

2×1 ulaznica za Detroit techno velikana u Splitu

Duša detroitskog techna, Derrick May, jedan od onih koji su ispisali povijest elektronske glazbe u inovatorskom smislu nakon više različitih datuma o kojima se pričalo, dolazi u splitsku O`Haru 13. travnja.

Piše: 


1987. godine u malobrojnim prodavaonicama ploča diljem Europe pojavilo se izdanje "Nude Photo" i techno je od tada okarakteriziran kao žanr. Malo tko nije upoznat da je uz Juan Atkinsa i Kevin Saundersona, Derrick May polazna točka najboljih techno singlova poput "Strings of Life", "It Is What It Is", "Beginning", "Relics" i "Icon" i polazna točka razgovora o elektronskoj glazbi.

Derrick May, nije Split uvrstio svjetsku turneju "We Love Detroit", no kako nam je kazao ipak će Splićanima promovirati produkcije sa novog albuma kojega je napravio u suradnji sa Jimmy Edgarom.
{youtube}WYBgysU_rlo{/youtube}

Broj karata u pretprodaji je ogranicen. Cijena 80 kn. Od sada osim u Split Circus (Monty Python) , karte mozete kupiti i u Negro bar-u, Fra Bonina 6, Split.

Nagrađujemo: 2×1 ulaznica ako u FB komentaru ispod članka napišete barem jednog DJ-a koji čini Sveto trojstvo Detroit techna. Dobitnike objavljujemo na dan partija do 12h

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk