Skip to main content
  • Hard Ton
  • 20.03.2012.

4 ulaznice za disko divu 21. stoljeća!

U subotu 24. ožujka u zagrebačkom Vip klubu u organizaciji Divine kolektiva nastupit će jedna od najekstravagantnijih zvijezda talijanske elektroničke scene, Hard Ton. Zvijezda u stilu velikog Sylvestera nastupom uživo zajedno s Divine DJ-evima stvoriti će atmosferu prave zabave i plesa.

Piše: 

Naslovna foto

Hard Ton


Divine kolektiv za svoj prvi party dovodi nešto jako teško u prenesenom i doslovnom smislu riječi, a njegovo ime je Hard Ton.

Hard Ton može se pohvaliti s nekoliko izdanja, od koji ćemo izdvojiti EP Selfish koju izdaje za izdavačku kuću Gigolo Records, a sve pjesme nastaju na vintage opremi. Danas surađuju s glazbenicima kao što su Massimiliano Pagliara ili Nina Kraviz.

Divine kolektiv je skupina glazbenih entuzijasta koji želi queer populaciji i svima kojima je zabava i ples prva stvar na mislima podariti program s kojim će nesmetano moći uživati na plesnom podiju do ranojutarnjih sati.

Radno vrijeme Vip kluba od 22-04, a cijena karte 40 kuna cijelu noć.

Napišite nam barem 3 gostovanja koja su se dogodila u VIP klubu od otvaranja. Nagrađujemo 2 čitatelja sa po dvije ulaznice.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2