Skip to main content
  • abop
  • 24.12.2012.

After je bolji od partija pogotovo uživo

U to će vas uvjeriti zagrebački bend ABOP – “After je bolji od partija”, koje ukoliko do sada niste slušali uživo onda je ovo odlična prilika. ABOP naime svoj prvi album snimaju uživo ovog vikenda.

Naslovna foto

ABOP

ABOP smo vam već ranije predstavili, no ukoliko ih još uvijek niste popratili onda ćemo vam reći da se radi o elektronskoj glazbi koju uživo izvode Erol na bassu, John i Levi na bubnjevima, Božanski na synthovima i sampleovima i Churend na synthovima.

{youtube}3uUiSEqh6lM{/youtube}

Ova sjajna petorka redom su iskusni glazbenici koji sviraju i u drugim bendovima, no ABOP je njihov zajednički projekt u kojem kombiniraju live svirke i razne stilove elektronske glazbe, uz vizualni suport I. M. Klifa. Posebni su i po tome što su bubnjari  koji su inače uvijek u pozadini u njihovom bendu u prvom planu, ali i po nevjerojatnoj energiji koju prenose na publiku koju definitivno ne ostavljaju ravnodušnom. Dečki obećavaju odličnu audio-vizualnu poslasticu, a svi koji su ih dosad imali priliku slušati znaju o čemu pričamo i uvijek se ponovno raduju svakom njihovom nastupu.

{youtube}OeUOCs-gvX4{/youtube}

U subotu 29.12. u dvorani PARK/Purgeraj imate priliku prisustvovati koncertu na kojem će snimiti svoj prvi live album. Koncert počinje u 22:00, karta je u pretprodaji 30kn i može se nabaviti u kino Europa shopu. Na dan koncerta karta je 45kn.


 
Za strastvene fanove ovog puta osim 2×2 upada darujemo vam i 2 ABOP majice ukoliko nam u komentaru na članak napišete zašto bi htjeli prisutvovati ovom koncertu?

abop

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.