Skip to main content
  • 21.10.2014.

Algoritam i Soma Records Giveaway

Algoritam je renomirani nakladnik, distributer strane knjige, multimedije i udžbenika za učenje stranih jezika.

Piše: 


BEZ NADE
Dvoje mladih ljudi s teškom prošlošću kreće na strastveno, fascinantno putovanje prema otkrivanju pouka o življenju, ljubavi, povjerenju  i, iznad svega, moći izlječenja koju može donijeti samo istina. Colleen Hoover postala je fenomen suvremenog izdavaštva nizom knjiga objavljenim samo u elektroničkom izdanju – sve dok nije došla do književnih izdavača i vinula se na vrh ljestvice The New York Timesa. Njezino najpopularnije djelo, roman Bez nade, djelo je koje oduzima dah i vraća čaroliju prve ljubavi.

MEHANIČKI STUDIO
U Mehaničkom anđelu šesnaestogodišnja Tessa Gray prijeđe ocean kako bi u Engleskoj potražila brata. U tmurnom, plinskim svjetiljkama rasvijetljenom Londonu, dočekat će je sva sila nadnaravnih stvorenja iz podzemlja. Serijalom Paklene naprave Cassandra Clare proširuje i produbljuje svijet koji upoznajemo u nastavcima Instrumentarija smrtnika – usporednog serijala smještenog u današnje vrijeme i medijskog fenomena koji je osvojio milijune čitatelja i gledatelja. Njima, ali i svim ljubiteljima pustolovnih romansi, ova neodoljiva mješavina gotike i steampunka bit će nezaobilazno štivo.

Soma Records, renomirana škotska izdavačka kuća objavila je album techno dvojca SLAM "Reverse Proceed". To je njihovo prvo album izdanje nakon 7 godina stanke.

1. nagrada
Knjige "Bez nade" i "Mehanički studio" (Algoritam)

2. nagrada
CD Slam "Reverse Proceed" by Soma Records
Party naočale

3. nagrada
CD Slam "Reverse Proceed" by Soma Records

Nagrade će osvojiti troje čitatelja i čitateljica koji točno odgovore na pitanje: Kako se zove distributer koji daruje knjige? Svoje odgovore možete ostaviti u Facebook komentarima ispod ovog članka, a u slučaju više točnih odgovora, vrednujemo broj lajkova. Nagrade mogu osvojiti isključivo čitatelji KS sa prebivalištem u Hrvatskoj. Pobjednika ćemo proglasiti u petak, 24. listopada 2014. godine u 12 sati.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2