Skip to main content
  • alt
  • 29.12.2014.

Baile Musik te nagrađuje

Eto jedna sočna jutarnja nagradnjača da fino sjedne uz (vjerojatno drugu) šalicu eliksira života u posljednjem ponedjeljku 2014.

 
Nedavno smo Baile Musiku, osnovanom na splitskom tlu 2009., čestitali njihovu peticu, puhnuli svijećice, razrezali tortu i veselili se zajedno s njima što suvereno vladaju ljestvicama i kolekcijama ploča velikih igrača na sceni. Od 32 izdanja prethodne godine sva su bila featured na Beatportu po odabiru osoblja, a posljednje izdanje iz Baile radionice procurilo je krajem listopada.

alt

 
U digitalnom obliku i na vinilki izdan je Takes Two LP koji je stručno složio danski dvojac Leman & Dieckmann i kroz melodije, synhove i duboka emocionalna glazbena putovanja u 10 traka ispričao priču o gubitku, ljubavnicima za jednu noć i potragom za nekime da ga voliš.
 
Iako je tradicionano da poklone odmata slavljenik Baile Musik Vam želi zahvaliti na odanosti i, odgovorite li nam koje godine je label osnovan, eci peci prst će u petak u podne odabrati najsretnijeg kojem stiže vinilka Lemana & Dieckmanna direktno iz Frankfurta. Sretno dragi naši i party on!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2