Skip to main content
  • axwell
  • 23.07.2012.

Besplatno na Axwella u Dubrovniku

Serijal zvijezdanih nastupa aktualnih DJ-a današnjice u Culture Clubu Revelin u Dubrovniku nastavlja Axwell 26.srpnja, pa je vrijeme za još jednu nagradnu igru.

Naslovna foto

Axwell

Na sceni je prisutan od 2000. godine, a singl „Feel The Vibe“ iz 2004. ga je lansirao među zvijezdea, a već godinu dana kasnije uspjeh je ponovio s hitom „Watch The Sunrise“. Kao etablirani producent i remikser do sredine prošlog desetljeća imao je na kontu petnaestak singlova i više od 50 remikseva, da bi 2007. sa partnerima Sebastianom Ingrossom i Steveom Angellom izbacio „Get Dumb“ pod zajedničkim imenom Swedish House Mafia.

SHM su u sljedećih pet godina potpuno preuzeli primat na komercijalnoj house sceni izdavajući hit za hitom. Sve je počelo kolaboracijom sa Pharellom u „One (Your Name)“, a nastavilo se sa „Miami 2 Ibiza“, „Save The World“ i „Antidote“. Nakon pet godina vladanja svijetom grupa je objavila da će turneja 2012. biti njihova posljednja. Sa ili bez svojih švedskih house mafijaša Axwell ostaje u krugu najtraženijih DJ-a na planeti. Britanski DJ Magazine ga je prošle godine svrstao na 12. mjesto najboljih na svijetu, a sudeći prema prekrcanom rasporedu Axwell će još puno godina ostati na samom vrhu.

{youtube}TpqtFoMVXUU{/youtube}

Ukoliko ste ovaj mjesec pratili putem našeg portala novosti vezanu uz Axwella pitanje će za vas biti jednostavno. Dakle, gdje će Axwell pokušati „nemoguću misiju“ tj. gdje će nastupiti dva puta u jednom danu? Odgovore ostavite u komentaru na članak, dobitnike proglašavamo najdalje četvrtak ujutro. Sretno!

Ulaznice za nastup Axwella već su u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa 26. srpnja. Više o ulaznicama možete saznati ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2