Skip to main content
  • 26.06.2014.

Besplatno na Transformers: Doba izumiranja 2D

U novom nastavku"Transformersa" najatraktivniji automobili današnjice pretvaraju se u najatraktivnije strojeve budućnosti.

 
Serijal Transformers nastao je prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka, a u novom nas nastavku, Doba izumiranja, očekuju još impresivnije transformacije, još napetija radnja te, naravno, još atraktivnije svemoćne jurilice poput Lamborghinija, Bugattija, Corvetta koje za tren postaju gigantski roboti. Radnja filma "Transformers: Doba izumiranja" počinje nakon epske bitke koja je veliki grad ostavila opustošenim, ali svijet je ipak bio spašen. Dok ostaci ljudske vrste pokušavaju spojiti kraj s krajem, skrivena grupa pokušava preuzeti kontrolu nad budućnosti… dok istovremeno prastara, moćna i opaka sila dovodi Zemlju na veliko križanje. Pomoću novih ljudskih likova, koje predvodi Mark Wahlberg, Optimus Prime i Autoboti uzdižu se ne bi li se suočili s najzastrašujućim izazovom u povijesti. U ovoj nevjerojatnoj avanturi nađu se usred rata između dobra i zla koji u konačnici vodi do završne bitke koja se vodi u cijelom svijetu. 
{youtube}dYDGqmxMZFI{/youtube}
 
Od danas se film može pogledati u Cinestar Multiplexima,  a mi imamo 1×2 ulaznice za projekciju "Transformers: Doba izumiranja 2D" u Cinestar Avenue Mallu. Sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka, a mi dobitnika odabiremo slučajnim odabirom te ga objavljujemo subotu ujutro . Karte vas očekuju od subote na ulazu Cinestara, a film možete pogledati sve do petka, 4. srpnja.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2