Skip to main content
  • alt
  • 9.09.2014.

“Bijeg s planeta Zemlje” u CineStaru

"Bijeg s planeta Zemlje" svemirska je avantura novih crtanih junaka Cala Brunkera, autora hitova "Ledeno doma" i "Gru na supertajnom zadatku", a koja krajem tjedna stiže u CineStar Multiplexe.

 
Slavni Scorch Supernova nađe se u stupici zlih sila na udaljenom “Dark Planet” (Mračnom planetu) (poznatom pod imenom Zemlja) otkud ga može spasiti samo njegov brat Gary – u animiranom obiteljskom komično-avanturističkom filmu Bijeg s planeta Zemlje. Scorch Supernova (na engleskom mu glas daje Brendan Fraser) globalni je heroj, a pomaže mu inteligentni brat Gary. Osvojio je prelijepu televizijsku reporterku Gabby Babblebrock, a obožava ga Garyev sin Kip. Kad je uštogljena šefica BASA-e Lena presrela poziv u pomoć s Mračnog planeta, notorno opasnog svijeta u udaljenom kutku svemira, Scorch ne može dočekati priliku za misiju spašavanja kakva dolazi samo jedanput u životu. No, Gary ga pokušava odgovoriti, znajući da se nijedan intergalaktički istraživač još nije vratio iz udaljenog svijeta (poznatog i pod nazivom Zemlja). Scorch prekasno shvati da ga je u stupicu namamio general Shanker, paramilitarni vođa opsjednut moći. Scorch i nekoliko najvećih umova svemira nađu se zatočeni, a Gary pojuri pomoći im i otkrije zavjeru interplanetarnih razmjera koju samo njegov mozak i Scorcheva hrabrost mogu zaustaviti. 
{youtube}3MMX6bcMWuE{/youtube}
 
Film "Bijeg s planeta Zemlje" režirao je Callan Brunker prema scenariju koji su napisali Brunker i Bob Barlen na temelju priče čiji su autori Tony Leech i Cory Edwards. Film je sinkroniziran na hrvatski, a mi dijelimo  1×2 ulaznice za projekciju u Cinestar Avenue Mallu. Sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka, a mi dobitnika/dobitnicu odabiremo slučajnim odabirom te ga objavljujemo u petak ujutro. Karte vas očekuju od subote na ulazu Cinestara, a film možete pogledati sve do petka, 19. rujna.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk