Skip to main content
  • 26.10.2015.

Blitz Cinestar nagrađuje za “Lijevi kroše”

Billy „The Great” Hope (Jake Gyllenhaal) slavan je boksač i svjetski šampion u polu teškoj kategoriji koji, čini se, ima sve – impresivnu karijeru, predivnu ženu i preslatku kćer te živi lagodnim životom.

Piše: 


Na vrhuncu karijere, zadesi ga tragedija nakon koje ga napusti dugogodišnji menadžer i prijatelj (Curtis "50Cent" Jackson), zbog čega Billy zapadne u veliku depresiju. Odlučivši kako je vrijeme da svoj život vrati u normalu, za pomoć se obrati Ticku (oskarovac Forest Whitaker), umirovljenom borcu i treneru najboljih amaterskih boksača u gradu. I dok mu budućnost ovisi o Tickovom vodstvu i snazi, Billy se nađe u najtežoj borbi svojega života, onoj u kojoj će se morati izboriti za iskupljenje i ljubav svojih najbližih.
{youtube}Mh2ebPxhoLs{/youtube}

Zašto morate pogledati ovaj film?
Ova inspirativna akcijska drama, proslavljenog redatelja filma Dan obuke, govori o čovjeku koji je sve imao i sve izgubio – osim nade. Izvrsni Jake Gyllenhaal donosi nam priču o najvećoj životnoj borbi koja slijedi nakon što nestane sve ono što vas drži na nogama.

Blitz Cinestar nagrađuje s 2×1 ulaznicom u Avenue Mall-u Zagreb. U komentaru ispod članka tagirajte fan page Cinestar Multiplexi. Dobitnike objavljujemo u petak do 12h.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk