Skip to main content
  • 16.11.2014.

Božićni party u Aurori

Ove zime primoštenska Aurora odlučila se ponovno vratiti na stare staze uz elektronski zvuk.

Piše: 


U goste im za Božićne blagdane 26.12. (petak) stiže britanski techno DJ Billy Nasty. Nalazi se u Guinessovoj knjizi rekorda kao dj koji je izdao prvu miksanu dj kompilaciju.

Osim što se bavi dj-ingom, Billy je i pokretač i vlasnik tri labela na kojima se može pronaći produkcija vodećih svjetskih imena poput Umeka, Adama Beyera, Olivera Hoa, Bena Simsa, Bena Longa, Davea Clarkea, Laurenta Garniera, Andrewa Weatheralla i ostalih.

U karijeri koja traje već preko 20 godina, sakupio je brojna priznanja za odlične setove po klubovima, nominacije za razne nagrade te cijenjena priznanja od strane struke i vjerne publike, kao što su one 1996. za najboljeg DJ-a i najbolji Radio One essential mix Muzik awards te 1998. kada je proglašen drugim najboljim DJ-em u Nizozemskoj (poslije Sven Vatha). Konstantno je i među top 100 svjetskih DJ-a po pisanju raznih electro časopisa.
{youtube}qv_vVb9M-vM{/youtube}

1997. Billy otvara i vlastitu izdavačku kuću naziva "Tortured Records" koja je u četiri godine postojanja postala jedna od najboljih britanskih techno etiketa za koju izdaju, između ostalih, i Adam Beyer, Cari Lekkebusch, Marco Carola, Gaetano Parisio-Gaetek, Craig Walsh, The Advent, Daz Sounds, Mark Williams i mnogi drugi.

Sviraju još Pero-Fullhouse, Edy C. i Scheva. Cijena ulaznica u pretprodaji 50 kn na  www.adriaticket.com
{youtube}yzTCBUrhGE8{/youtube}

Pretprodajna mjesta
Split: Dallas Music Shop, Dancing Bear, Croatia Records, Smokvina Travel Agency
Kaštela: Arena Caffe bar, Castellum Travel Agency, Unirent Zračna luka Split
Trogir: Atlas
Šibenik: Nik Travel Agency
Zadar: Aquarius Travel Agency

Prodajna mjesta Tisak Media

Poklanjamo 4×1 ulaznicu, a u komentaru ispod članka, napišite zbog čega se Billy Nasty nalazi u Guinessovoj knjizi rekorda. Dobitnike objavljujemo u petak do 15h.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2