Skip to main content
  • Burn Studios Mix Off
  • 23.04.2012.

Burn ponovno nagrađuje

U sklopu natječaja za Ibiza DJ Residency, u kojem je od 58 prijavljenih odabrano 10 finalista odlučili smo nagraditi i posjetitelje finalne večeri u Lemon klubu.

Naslovna foto

Burn Studios Mix Off

Finalisti odabrani od strane Burnovog žirija pokazati će ono u čemu su najbolji na Burn Studios Mix Off sessionu u klubu Lemon u četvrtak, 26. travnja s početkom u 22 sata.

Odabrani DJ-i će svojim 15 minutnim setovima zapaliti ekipu, a bore se za korak bliže DJ rezidenciji na Ibizi. Dvojica najbojih iz Lemona odlaze na suočavanje s dvoje slovenskih DJa na Electronic Carnevalu u Ljubljani. Pobjednik iz hrvatsko-slovenskog okršaja, tj. onaj tko pokaže najviše strasti i umjeća putuje na sedmodnevni bootcamp gdje će stvarati i učiti od Burn Studios mentora: Sashe, Luciana, Jamie Jonesa i 2manyDJs.

Trojica najboljih u programu bootcampa na Ibizi, odabranih od skupine vlasnika najjačih klubova i promotora dobit će posao stalnog DJa tijekom dva mjeseca u najpoznatijem i najvećem klubu na Ibizi, klubu Privilege.

Klubska Scena kao partner ovog natjecanja odlučila je nagraditi i sve vas koji će te zajedno s nama u klubu Lemon u četvrtak 26. travnja bodriti svoje favorite. Sve što trebate jest otići po kupon u glazbenu knjižaru Rockmark, u ulicu Petra Berislavića 13 u Zagrebu. Svi posjetitelji s kuponom dobivaju besplatno piće u klubu Lemon te ulaze u bubanj za besplatno partijanje na Electronic Carnivalu u Ljubljani.

*Burn Studios DJ residency program osmišljen je u suradnji s vodećim portalom Beatport, najpoznatijim časopisom o elektroničkoj glazbi Mixmagom i svjetskim predvodnikom u glazbenoj izobrazbi, SAE institutom.

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju