Skip to main content
  • 28.09.2011.

Cadenza stiže u Sirup. Osvoji upad!

Treći po redu klubski spektakl pod nazivom Party United održat će se na području grada Zagreba, u subotu, 1. listopada 2011. s početkom u 21 sat. Ove jeseni svoj su dolazak potvrdila najjača imena elektronske scene i najpoznatiji klupski brendovi uz koje posjetitelje očekuju i brojni koncertni nastupi.

Piše: 

Naslovna foto

Cadenza Rec


Cadenza showcase u Sirupu
Cadenza label je ime koje će u svakom ljubitelju organskog, nježnijeg housea pobuditi interes. Na čelu je svjetski poznati DJ i producent Luciano, a za njih izdaju imena poput Carla Craiga, Ricarda Villalobosa, Argya, Loco Dicea… Ponose se rezidencijama u svjetski poznatim klubovima kao Pacha, Ushuaia, a regularni su i na Ibizi. U Zagreb label dolazi s dva artista, Michelom Cleisom koji će DJ setom, a Frivolous live nastupom predstaviti specifičan Cadenza zvuk koji odskače miljama daleko od prosjeka.
{youtube}lxFXp8ox40s{/youtube}

Frivolous LIVE
Frivolous je vrlo zanimljiva zvijerka, jer za svoj live nastup, sam smišlja različite instrumente. Oni koji su slušali njegov live prije dvije godine u Sirupu se neće čuditi nečemu što se zove Broken Ruler Music Box ili Patented Electromagnetic Knife. Njegov zvuk je još zanimljiviji i opisuju ga kao da Bob Dylan susreće elektroniku ili pak Tom Waits kako jamma s techno legendama poput Derricka Maya ili Juana Atkinsa. Frivolous live ruši barijere između live koncerta i klupskog provoda stoga obucite plesne cipelice, nabacite osmijeh i rastopite se na danceflooru.

Michel Cleis
Michel Cleis svoju je karijeru psihologa vrlo uspješno zamijenio onom s DJ pultom. Njegov hit single ''La Mezcla'' koji je kombinacija housea i kolumbijskih ritmova na Youtubeu je preslušan čak 1.4 milijuna puta. Osim što izdaje za Cadenzu, u sklopu čijeg showcasea dolazi u Zagreb, njegova glazba nalazi put i do labelova poput Buzzin Fly, Rekids i Strictly Rhythm. Setovi mu uvijek odišu organskim zvucima te etno ritmovima koji su obavijeni u house te vas jednostavno vuku na dancefloor. Riječi su kojiput suvišne, jer glazba govori svojim rječnikom. Uvjerite se u to i sami.
{youtube}_Y7D8eUrjMc{/youtube}

Kao i svaki put do sada PARTY UNITED obuhvaća cjelonoćni provod u najboljim zagrebačkim klubovima od kojih svaki nudi različit glazbeni program, vrhunske izvođače, odličan provod, poklone i niz drugih iznenađenja.

Karte koje vrijede za SVE klubove u projektu moguće je kupiti od 1. rujna u sklopu sustava Eventim te na blagajnama klubova po cijeni od 70kn. U cijenu ulaznice uključen je i besplatni shuttle bus koji će cijelu noć kružiti gradom i posjetitelje prevoziti od kluba do kluba.

NAGRADNA IGRA
2×1 ulaznica čeka Vas ako u FB komentaru napišete tko je osnivač Cadenze te stavite jednu njegovu produkciju. Dobitnike objavljujemo u subotu do podne. Napomena: dobiveni upadi za Sirup vrijede samo za ovaj klub, premda se radi o serijalu Party United, nagradna igra organizirana je od strane Sirupa.

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk