Skip to main content
  • ladytron
  • 21.11.2012.

Cjelonoćna glazbena eksplozija u Zagrebu

Pod motom „noć pripada vama“ ovu će se subotu održati četvrti po redu cjelonoćni spektakl Party United koji službeno počinje koncertom u Tvornici u 21h.

Naslovna foto

ladytron

Ovaj put glavne su snage koncentrirane na dvije lokacije gdje će nastupiti Party United headlineri. U Tvornici na Live Stage-u koncert će održati Nouvelle Vague i zagrebački Headoneast kojem je ovo povratnički nastup, a u Pogonu Jedinstvo na Electronic Stage-u zvukovima odlične elektronike zabavljat će vas Ladytron DJ set (u izvedbi Mire Aroyo) te američki DJ i producent – Ambivalent (US, M_nus), jedan od predvodnika berlinske techno/minimal scene.

{youtube}ZhXq7DHSarg{/youtube}

Nouvelle Vague za zagrebački nastup priprema nove pjesme, i nešto vrlo vizualno atraktivno u suradnji s plesačicom Zulom iz pariškog Crazy Horsea.

Programi će se održavati i u 13 najboljih zagrebačkih klubova, a moći ćete kupiti 3 kategorije karata – ovisno što preferirate. GOLD ticket po cijeni od 180/200kn s kojom ulazite na Live i Electronic Stage te u sve klubove, zatim SILVER ticket od 70/90kn za Electronic Stage i sve klubove te za 40kn CLUB ticket koji vrijedi za 13 najposjećenijih klubova koji isto spremaju raznolik klupski program.

Mi vam djelimo besplatne upade i to redom:
2x po 1 PARTY UNITED GOLD TICKET (uključuje ulaz na PARTY UNITED LIVE STAGE u Tvornici Kluture(nastupaju: Nouvelle Vague, Headoneast), ulaz na PARTY UNITED ELECTRONIC STAGE u Pogonu(nastupaju: Ladytron(DJ Set), Ambivalent Author live), ulaz u 12 najboljih zagebačkih klubova, te besplatan prijevoz shuttle busom.)

2x po 1 PARTY UNITED SILVER TICKET (uključuje ulaz na PARTY UNITED ELECTRONIC STAGE u Pogonu(nastupaju: Ladytron(DJ Set), Ambivalent Author live), ulaz u 12 najboljih zagebačkih klubova, te besplatan prijevoz shuttle busom.)

Nagradnog pitanja nema, želimo da nam u komentaru na članak napišete što idete slušati od cjelokupnog programa Party Uniteda te da skupljate likeove. Dobitnike objavljujemo u petak 23. studenog ujutro. Sretno svima!!

{youtube}BAbX3Wafqb0{/youtube}

U Pogonu ćemo također slušati britanski dvojac Author live (Jack Sparrow i Ruckspin) s dubstep i bass ritmovima koji su “razdrmali“ i Dimensions ove godine, a sve uz pomoć Odiuma i Baste iz zagrebačkog DJ kolektiva Protokol.

{youtube}EWScL-dOZsE{/youtube}

U programu sudjeluju: Aquarius, Gjuro, Groove, Hemingway Bar Tuškanac, In Bar, Maraschino, Močvara, Pepermint, Pogon Jedinstvo, Purgeraj, Sax, Shamballa, Sirup, Tvornica Kulture i VIP Club.

Više detalja i program u drugim klubovima potražite na službenoj web stranici eventa.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2