Skip to main content
  • jabbaton
  • 1.10.2013.

Deveti rođendan JabbaTona

Povodom proslave devetog rođendana JabbaTona, najdugovječnijeg kontinuiranog klupskog programa u Zagrebu, Jabba ekipa predstavlja Chucka Norrisa engleskog grimea – D Double E-ja.

Naslovna foto

jabbaton
 
D Double E prozvan je jednim od najboljih MC-a na grime sceni, a mnogi ga smatraju najlegendarnijim grime MC-em ikada, zahvaljujući njegovom jedinstvenom "flowu" i činjenici da je na sceni bio od njenih začetaka, sudjelujući u definiranju grimea kao žanra. Pravim imenom Darren Dixon, D Double E započeo je karijeru na piratskoj radio stanici u svome kvartu gdje ga je slušao i Dizzee Rascal, koji ga je u svojoj mladosti idolizirao kao najboljeg MC-a.
{youtube}3boybrIDInE{/youtube}
 
Kasnije je D Double E potpisao za njegovu etiketu Dirtee Stank, te je s Dizzeejem Rascalom žario po svjetskim turnejama. Njihova suradnja do danas nije prestala, a Dizzee je gostovao i na njegovom najčuvenijem singlu “Bluku! Bluku!” koji je sad već dobio kultni status. Isprva dio NASTY crewa, D Double E danas je član čuvenog grime trojca Newham Generals kojeg od 2003. godine sačinjava zajedno s Footsijem i DJ Tubbyjem
{youtube}QSOtNukVPCA{/youtube}
.
Gostu DJ podršku  pruža tata JabbaTona, Yesh, a u selekciji dubstepa, grimea, trapa i bassa pridružit će im se Rea i DMT. Na drugom flooru trest će drum'n'bass, a za podrhtavanja su zaduženi Corea, Kodin i Venom dok je na vizualima kao i uvijek VJ -polygon
 
Rođendanski tulum zakazan je za ponedjeljak, 7. listopada,  u Klubu, početak je u 22 sata, upad je 35 kuna do 00:30, a nakon 45 kuna. Mi pak vas nagrađujemo s četiri upada i to tako da u komentar zalijepite najdražu stvar rođendanskog gosta i poveznica s najviše lajkova osvaja upad.

{jcal_latest eventid=4391}

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2