Skip to main content
  • 5.03.2014.

Esencija najfinijih zvukova u Mikseru

Noć sirove finoće – R.A.W. vraća se u klub Mikser u petak, 07.03., a dan poslije pridružite se slavlju United Electronic Sounda.

Piše: 


U petak će za pult Steven Tang odnosno Obsolete Music Technology koji majstorski filtrira esenciju najfinijih zvukova Chicaga i Detroita. Prethode setovi Baste i Jakova Kolbasa. Cijena ulaza je 40 kn do 01:00 sat, a nakon 60 kn. Party traje do 07h.
{youtube}Wb6q6PNFywY{/youtube}

Serijal slavljeničkih United Electronic Sound evenata ovu subotu, 08.03. posvećena je pripadnicama nježnijeg spola. Početak je u 23:00 sata i traje do 06:00,a cijena ulaza je 30 kn do ponoći, a nakon 40 kn. Povodom Dana žena, odabrani su DJ-evi koji su na sceni prisutni već dugi niz godina, što kroz vlastitu produkciju, što kroz nastupe. Stoga vas na glazbeno putovanje kroz fuziju techna, deep tech housea, duba, mnmla i cosmic elektra vode producenti Ivan Komlinović, Zoran Relić, Mixel, Little G i Pete Dux.  
{youtube}vUADqSjGr94{/youtube}

2×1 ulaznicu za Steve Tanga u petak poklanjamo, a potrebno je u FB komentaru ispod članka napisati barem 2 njegove produkcije. Dobitnike objavljujemo u petak ujutro.

{jcal_latest eventid=5816}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2