Skip to main content
  • 6.10.2015.

Felverova deep vožnja stiže u Zadar

Jedan od onih koji su udarili temelje našoj elektroničkoj sceni dolazi u Q Bar.

Piše: 


Felver je legenda zagrebačke underground scene i jedan od najzaslužnijih za ucrtavanje Zagreba i Hrvatske kao destinacije za kvalitetan clubbing i partijanje, budući da Stereo Studio, njegov najpoznatiji projekt, koji se i danas smatra jednom od najsvjetlijih točaka domaće plesne scene, možemo slobodno staviti rame uz rame sa bilo kojim svjetskim clubbing serijalom iz tog vremena.
{youtube}i424k84Pxn0{/youtube}

Felverovi DJ setovi iz tog doba redefinirali su percipranje DJ-inga na ovim prostorima i možda najbolje objasnili prosječnom partijaneru što znači ‘driving’, jer to upravo i jesu – vožnja kroz deep i tech ritmove. Za samo zagrijavanje ove subotnje priče zadužen je zadarski Dj i producent, te ujedno i domaćin projekta, Andrologic.
{youtube}vjNX-v62FQg{/youtube}

Subota, 10. listopada Felver i Andrologic – Q Bar. Osvoji ulaznice!

Nagrađujemo sa 2×1 ulaznicom – u FB komentaru ispod članka napišite kako se zove novi projekt Felvera kojim je rasplesao nedjelje u Zagrebu. Dobitnike objavljujemo u petak, 9.10.. do 12h.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2