Skip to main content
  • 13.07.2011.

FREE na Feel Free Fest u Aquariusu

Prvi od tri Aquariusova festivala Feel Free Fest i ove godine će donijeti neka našoj publici dobro znana imena, koja su trenutno u samom vrhu svjetske scene.

Piše: 


24.07. ALESSO
Sa samo 19 godina i brdom originalne produkcije uključujući Nillionaire, ovaj Sebastian Ingrossov protégée je definitivno ime na koje treba paziti ove godine. Sa svojim debiem tijekom Miami Music Weeka osvojio je Essential New Tune na Pete Tongovom BBC Radio One emisiji i osigurao si drugu svirku na ovoj svjetski poznatoj i utjecajnoj emisiji sa svojim ubojitim remixom Save the World of Swedish House Mafie. Svirat će na nekim od najvećih dance evenata ove godine poput Creamfields, Tomorrowland, Electric Daisy i Pacha Ibiza.
{youtube}3ozMD12T5zU{/youtube}

25.07. LAIDBACK LUKE
Electro-house senzacija iz Nizozemske, Laidback Luke, remiksirao je hit house single Davida Guette i Tare McDonald „Delirious“, a suradnja sa Sweedish House Mafiom iz 2009., stvorila je ultimativni klupski hit „Leave The World Behind“.

26.07. CHUCKIE & BAGGI BEGOVIC
Još jedan od sve brojnijih majstora nizozemske škole DJ Chuckie, često laskavo nazivan „kraljem miksa“ zasvirati će poslije svog sunarodnjaka. Njegov posljednji veliki hit „Let The Bass Kick in Miami Bitch“ te plesna petarda „Guess What“ dugo su dominirale playlistama BBC-jeva Radia 1, stvorivši mu tako zavidnu reputaciju. Na svoj rezidencijalni party u Pacha klubu na Ibizi pozvao ga je i slavni David Guetta.

Baggi Begovic jedan je od nizozemskih najtalentiranijih DJeva i producenata. S velikom strašču za muzikom, vrhunskom produkcijom, remixevima i kolaboracijama s drugim velikim imenima, Baggi se dokazao da je stvarno jedinstven. Svoju inspiraciju dobio je od Nizozemske superzvijezde Eric E i poznatog Deep Disha.

27.07. AVICII
I za posljednji dan festivala iz Švedske nam stiže Avicii, oko kojega se velika prašina digla na Winter Music Conference u Miamiju ove godine, I to nakon što ga je Aquarius ugostio lani također na Zrću. Avicii je proglašen najboljim DJ-em/producentom u usponu za 2009. godinu. Ovaj 20-godišnji producent u svojoj je mladoj karijeri ostvario zavidne suradnje – radio je remikseve za Bob Sinclara, Rogera Sancheza, Davida Guettu, Toni Braxton te Tiësta. Masovno se probio hitom „Bromance“ pretprošle godine, koji je na svim svjetskim postajama bio među Top 20 cijela četiri tjedna.
{youtube}3tQxE0jMwQs{/youtube}

5×2 ulaznice darujemo ako ispod članka u FB komentaru napišete vašeg favorita festivala i pozovete šta više ekipe da lajka. U nedjelju 17.07. navečer objavljujemo dobitnike s najviše lajkova.

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.