Skip to main content
  • freemasons
  • 22.10.2013.

Freemasons u šibenskom Insideu

U  Šibeniku će se ove zime slušati probrana imena house scene jer od otvaranja diskoteke Inside gostuju brojni domaći klupski DJ-evi, a prvo inozemno ime su popularni Freemasons.

Naslovna foto

freemasons
 
Od 13. rujna, kada je počela sezona, publika je imala prilike čuti domaće house snage poput Mladena, Joe2Shinea, Soundlaba, Johnnyja I., Kevina Soldana i Luce Montecchija, a sada je na redu britansku house atrakcija Freemasons koju čine Russell Small i James Wiltshire. Zbog mnogobrojnih hitova britanski house dvojac postao je omiljeni izvođač publike u Hrvatskoj,  gdje često rado nastupaju. Zbog velikih obaveza u studiju već više od godinu dana Freemasonse u klubovima predstavlja samo Russell Small dok James producira u studiju. No, i u takvom sastavu publiku bez problema svojom glazbom dovode u delirij.
{youtube}0nkSy7DN9So{/youtube}
 
Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend Phats & Small su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita "Turn Around" dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaijem, Michaelom Jacksonom, Faith Evans i brojim drugima.
{youtube}bibMjeyvCgs{/youtube}
 
Freemasonsi nastupaju u subotu, 26. listopada, karta se u pretprodaji može nabaviti na šanku caffe bara Inside po cijeni od 50 kuna, a podršku glavnome gostu pružaju Mladen DJ Time, Johnny I. te plesna skupina First Entertainment.  Mi pak dvoje čitatelja koji točno navedu barem dva aliasa Freemasonsa nagrađujemo jednom ulaznicom. Dobitnike odabiremo slučajnim odabirom te ih objavljujemo u petak.

{jcal_latest eventid=4638}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk