Skip to main content
  • 8.05.2011.

Gdje house susreće disko, a electro po ramenu tapša indie?

Zamislite mjesto gdje se spaja nespojivo, gdje su svi jednostavno okay, gdje nema loših vibracija, gdje je zezanje na prvom mjestu i gdje se ne ide kući prije fajrunta.  Mjesto je to gdje house susreće disco, gdje electro po ramenu tapša indie, a iz prikrajka koji put vreba i breakbeat.

Piše: 

Naslovna foto

Sicko Disko


To je Sicko Disko.
Novine čitajte samo između redaka i razmišljajte o suncu te odbacite sve predrasude i zaboravite na osude, vrijeme je da se utopite u zvuku. Vaše valne duljine gađat će zagrebački dečko Jan Frensin sa specijalno za ovu prigodu nu disco setom, dok nam iz Slovenije, a ne radi se o Slovencima već o Portugalcu i Venezuelancu, dolazi dvojac Analogue Klash koji je zadužen za malo žešće, ali vrlo plesne zvukove. Tulum će po običaju otvoriti rezident Marmat.

Party je također i najava ovogodišnjeg Exit Festivala, najvećeg glazbenog festivala jugoistočne Europe koji će se održati od 07.do 10.07.2011. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Za sve željne odlaska na Sicko Disko tulum u Sirup 13. svibnja nagrađujemo s 4 ulaznice. Poslati podatke na nagradna-igra@klubskascena.hr s naznakom "sicko disko". Ulaznice su dobili Zlatan Vranarićić, Marko Čosić, Ida Daks.

Line up
Marmat
Analogue Klash
Jan Frensin

Upad 20/30

PS gore na katu u Sirup loft bit će Oh, Tiger party!

P.D. Ricco (How Convinient)
CACADOU BANG BANG (Ara)
MIXEL (Le'tronik, Push-It)
uz vizualnu vatru POOPa

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2