Skip to main content
  • 15.04.2014.

Glazba je njeno oružje, a “beat” njen metak

Juliet Sikora dobro je poznata underground house sceni već dobar niz godina, a krajem 2013. godine u suradnji s Tube & Berger izbacuje singl "Come On Now (Set It Off)'' s kojim bilježi ogroman uspjeh i svjetsku popularnost s preko 1 milijun pogleda na Youtubeu.

Piše: 


U petak 18.04. Mikser po prvi put ugošćuje pripadnicu ljepšeg spola za DJ pultom koja dolazi iz Dortmunda, a mi dvoje čitatelja nagrađujemo sa 1 ulaznicom. Juliet opisuju kao vrlo strastvenu osobu, pogotovo kada je riječ o glazbi i njenim DJ setovima. Prošlog ljeta, nastupila je na Love Week festivalu u Novalji. Uz Juliet petak večer je rezerviran i za odličan mladi kolektiv Heavy Mental Crew iz Njemačke, te zagrebačke DJ-e Martyn Negro i Marmat. Cijena ulaza je 30 kn.
{youtube}0RNbu9YfeZM{/youtube}

Nagrađujemo dvoje sa jednom ulaznicom. Vaš je zadatak u FB komentaru ispod članka napisati kako se zove single s kojim je Juliet stekla svjetsku popularnost, te pozovite svoje prijatelje da lajkaju vaš odgovor. Dva točna odgovora s najviše lajkova osvajaju ulaznice. Dobitnike objavjujemo u petak do 12h.

Rave Zone se u subotu, 19.04. vraća u Mikser i ovaj put u Zagreb dovodi sa sobom 3 DJ-a koji su članovi R-Zone profesionalnog DJ tima. Imena trojice majstora koji će zavrtiti svoje setove u subotu ostaje tajna do samog eventa kada će sve prisutne raznjeti van granica svemira u druge vremenske dimenzije. Cijena ulaza je 30 kn do 01:00 sat, a nakon 40 kn.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2