Skip to main content
  • 5.07.2015.

Klubska te vodi na trodnevni Ultra Europe spektakl

Treće izdanje festivala obilježit će dugo iščekivani nastup The Chemical Brothersa za čiji se nastup priprema specijalni postav glavne pozornice, a prvog nas dana očekuju još i nastupi Alessa, Tiesta i DJ dvojca Knife Party.

Piše: 


Subota je rezervirana za superstar duo Axwell & Ingrosso, poznate članove nekadašnje Swedish House Mafie, a Poljud će do zasijanja dovesti i setovi Martina Garrixa, Zedda te Armina Van Buurena. Za nedjeljni završni spektakl pobrinut će se Afrojack, David Guetta, Steve Angelo, a partijaneri iz više od 140 zemalja svijeta dočekat će zoru uz najboljeg DJ-a svijeta Hardwella.


 
Ovo je ujedno prva godina kada se na Ultra Europe realizira i pozornica za one mnogo sklonije ne baš tako mainstream zvuku. Resistance pozornica premijeru je imala u ožujku u Miamiju. Resistance stage team se potrudio dovesti vam zaista kremu s vrha za najbolje iskustvo inauguracije novog elementa festivala. Na prvom danu festivala zasvirat će vam rezudent Pache Solomun, Dublinčanin Matador i ikona elektronike iz susjedne nam Slovenije, Umek.

U subotu nas čeka Carl Cox, Nicole Moudaber, Guy Gerber ravno iz Izraela, zatim francuski underground trio Apollonia i Berlinčanin Chaim, dok nedjelju preuzimaju talijanski šampion techna i minimala Marco Carola, zatim rezident DC10-a Jamie Jones i nominirani za Grammyja Nic Fanciullia kao i vrući set Hot Since 82-a.

Klubska časti sa 8 festivalskih ulaznica
U komentaru napišite barem 5 DJa koji sviraju na Ultri, te podijelite članak na svom profilu s uključenom opcijom "javno". Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak do 14h. (u nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo čitatelji iz Hrvatske)

Dobitnici ulaznica su u komentarima. Tko ne vidi evo liste:
Dobitnici ulaznica Grgo Panđa, Katarina Lučić, Dine Čorkalo, Ivan Matković, Antonia Bella Disopra, Maja Vu, Je Le, Domagoj Vrdoljak
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2