Skip to main content
  • alt
  • 25.08.2014.

Kraj kolovoza u Culture Clubu Revelin

Iako ljeto pomalo odmiče, partyji u Culture Clubu Revelin još ne staju te su do kraja kolovoza na rasporedu zatvaranje rezidencije velikana house scene Marka Knighta, nastup dvojca Roul& Doors i magično izdanje popularnog scensko-glazbenog spektakla La Fiesta. 

 
Dvije rezidencije za svoj zadnji nastup udružile su snage i pripremaju pravi house spektakl. Mark Knight odlučio je svoju rezidenciju zaključiti gostovanjem na projektu svog dugogodišnjeg prijatelja, ujedno osnivača DANCElectric projekta, DANCElectricPHILIPEa i velikim house finalom zaključiti svoju ovogodišnju ljetnu sezonu u Revelinu. Cijenjeni londonski house producent i DJ koji je surađivao s mnogim poznatim imenima pop, rock i elektronske glazbe ujedno je i osnivač uglednog labela Toolroom Record. Njegov stil je savršena kombinacija mainstream i underground zvuka. U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio listu Top 100 DJ-a. Cijena  ulaznice je 100 kuna u  pretprodaji, VIP 200 kuna, 150 kuna na ulazu, a VIP 250 kuna dok se party održava u srijedu, 27. kolovoza.
{youtube}lla7EP-pGwM{/youtube}
 
Dva dana kasnije Culture Club Revelin dovodi nizozemski dvojac  Roul and Doors poznat po  melodičnome house stilu punom energije. Roul & Doors karijeru započinju 2003. godine. Njihov talent i jedinstveni zvuk oduševljava fanove diljem svijeta pa se ovaj dvojac može pohvaliti brojnim nastupima od Maroka, Egipta, Italije, Estonije, Rusije, Njemačke, Francuske, do Belgije i mnogih drugih. Ovaj DJ duo najpoznatiji je po velikim hitovima kao što su Gita, Black Out, Forget i Elements. Nastupali su u najpoznatijim klubovima u Italiji, Dubaiju, Koreji i brojnim drugima. Roul and Doors žestoko su započeli i 2014. godinu jer je njihova traka “Follow The Sound” ušla među 10 najtraka Beatportove progressive house ljestvice. Cijena ulaznice je 100 kuna u pretprodaji, 200 kuna VIP, a na ulazu 150 kuna dok je VIP 250 kuna.
{youtube}Ow-HwWUtD-k{/youtube}
 
Za kraj kolovoza La Fiesta dolazi u magičnom izdanju gdje će pokazati najbolje svjetske performere i predstaviti talentiranu pjevačicu Nalayu Brown. Nalaya Brown je iznimno talentirana pjevačica koja je studirala pjevanje u Madridu, a u deep house vode ušla je s Wagon Cookin Showom s kojima je nastupala diljem Španjolske. Svakog petka nastupa na Ibizi ispred 15 000 posjetitelja. Surađivala je s najjačim svjetskim imenima kao što su Paris Hilton, Dennis Rodman, Roberto Cavalli, Lady Gaga, Dj Metzker Viktoria Woman Dj Playboy, Dj Bob Sinclair, Offer Nissim… Prošle godine je dubrovačku publiku svojim vokalnim dionicama ostavila bez daha pa i ove godine možete očekivati magičnu izvedbu The Voice of EDM Music, Nalaye Brown. Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, na dan koncerta 100 kuna, a VIP ulaznice po cijeni 120 kuna u pretprodaji, 150 kuna na VIP ulazu.
 {youtube}AQNosuCj_tI{/youtube}
 
Dijelimo 2×2 ulaznice za nastup dvojca Roul & Doors i 2×2 ulaznice za La Fiestu, a sve što trebate jest napisati na koji biste party išli. Dobitnike odabiremo nasumce i objavljujemo dan prije partyja tijekom prijepodneva.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2