Skip to main content
  • 20.09.2011.

Kreće nova sezona za Chew The Fat! Croatia

Kratko i jasno: Chew The Fat! Croatia vraća se 23. rujna na mjesto zločina, točnije Sirup, spreman za novu sezonu rešetanja vaših ušiju recentnim uspješnicama bass orijentirane glazbe jedan (ali vrijedan) vikend u mjesecu.

Piše: 

Naslovna foto

Chew The Fat! Croatia vraća se u Sirup


Uz već poznate glavne likove DMT-a i Yesh!a aka RRRamon!a, prvi CTF! Cro sezone može se pohvaliti sa čak četiri gostujuća DJ-a koji će biti raspoređeni na 2 floora.
{youtube}fr1EajHWHC8{/youtube}

Glavnim floorom uz rezidente dirigiraju jedan od najboljih i najomiljenijih (pogotovo među ženama) domaćih tehno magova Zero, inače i vlasnik Bondage etikete, a tu je i Bambi, gazda poznate večeri deMode i pokretač nove večeri imena Trigger u zagrebačkoj Tvornici. Od vesele četvorke možete čuti Techno, House, Bass i Electro frekvencije.
Zero – [BFMP104] Live at OFF TV (KSET, Zagreb, 19.06.2011 – show 01) by zero.bondage

Na takozvanom "female takeover" flooru u režiji bratskog nam Electric Avenue-a internacionalne ženske DJ snage predstavljaju Yabe Chan (Das Kollektiv /IE), izvorno naše gore list no zapravo Irska gastarbajterica (Pauletiću sorkač) te pobjednica ovogodišnjeg Hideout natječaja za nastup na istoimenom festivalu, a tu je i breakbeat razaračica Nati Katchi (Funknena, Urbano Pleme /SLO) iz susjedne nam Slovenije. Ovaj  dvojac nježnijeg spola će vas i ne baš tako nježno natjerati da im pokažete svoj "bass face" uz Dubstep, Breaks i Drum'n'Bass ritmove. Ponešto za svakog, dosada za nikog.

YC – If you have a time please come my party by Das Kollektiv

Ples masne žvakalice na električnoj aveniji počinje u 23:00h, ulaz je 30kn u što je uključena i konzumacija pića u iznosu od 25kn! Od 23-01h na snazi je i happy hour u kojem je cijena svih pića snižena do pola cijene. Nagrađujemo dva čitatelja koji se jave na nagradna-igra@klubskascena.hr. U subject staviti "chew the fat". 2 ulaznice osvaja Mario Terzić.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk