Skip to main content
  • alt
  • 9.06.2014.

“Krive su zvijezde” u Cinestaru

“Krive su zvijezde” film je o neočekivanim životnim obratima, pozitivnom stavu i u najtežim trenucima te snazi koja leži u svima nama i koju trebamo pronaći kako bismo život mogli živjeti punim plućima.

 
U glavnim su ulogama mlade nade  Shailene Woodley i Ansel  Elgort koje se zajedno pojavljuju i u nadolazećem hitu “Različita”, a redatelj filma “Krive su zvijezde” je Neil Burger. U filmu svijet gledamo kroz oči šesnaestogodišnje Hazel(Shailene Woodley) koja boluje od raka i koju roditelji natjeraju da krene na grupnu terapiju. Nimalo oduševljena tom idejom, djevojka čiji društveni život do tada nije ni postojao, upravo na mjestu na kojem svi pričaju o svojoj osamljenosti i životnim nedaćama doživljava pravu ljubav nakon što upozna sedamnaestogodišnjeg bivšeg košarkaša Augustusa (Ansel Elgort).
{youtube}9ItBvH5J6ss{/youtube}
 
“Krive su zvijezde” u kina stiže 12. lipnja, a vi ga možete pogledati već od petka, 13. lipnja, jer dijelimo 1×2 ulaznice za projekciju filma u  Cinestaru u Avenue Mallu.  Sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka, a mi dobitnika odabiremo slučajnim odabirom te ga objavljujemo u petak tijekom prijepodneva. Karte vas očekuju od subote na ulazu Cinestara, a film možete pogledati sve do petka, 20. lipnja.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2