Skip to main content
  • alt
  • 7.01.2015.

Live Mr. DJ Daria u Depou

Pionir hrvatske scene koji se oko pulteva počeo motati još 1983. i od '94 suvereno dane broji u partenonu hrvatske elektronike, Mr.DJ Dario, dolazi u DEPO klub s nečim sasvim novim na umu.

 
Spomenuli smo već kako je Dario naumio protresti malo stvari, revidirati prethodnih četvrt stoljeća svirki, odbaciti nevažno, ostaviti destilat svega što je naučio i ukrižati ga sa sasvim novim zvukom, svojevrsna osobna glazbena evolucija.

alt

 
Plodove ovoga rada i novog izdanka na glazbenom opusu moći ćete ove subote čuti na svima nam dragom flooru DEPO kluba. O čemu se radi? Gospodin među DJ-ima će 10. siječnja izvesti Live nastup u sklopu večeri Angel Dust, gdje će mu warm up raditi Frenki.
 
Uz probrane najsočnije jabuke svjetske produkcije ubacit će i neke iz domaćeg dvorišta koje su sve produkt autorskog rada u posljednjoj rundi oko sunca. Entuzijastično se bacio u istraživanje glazbenih mogućnosti svoje nove bebice za produkciju Maschine od Native instrumentsa. Daj starom majstoru novi alat i dobiješ najbolje od oba svijeta.

alt

 
Stoga oko desetke zgrabi svoje ljude i stopala usmjeri put DEPO kluba na MR DJ DARIO LIVE – MASCHINE VS CD party. Dobro se najedi i istegni prije no pođeš jer te čeka 9 sati na podiju. Kako za svoj plesni maraton ne bi trebao otkačunati novčarku namiganac u kometar i eci peci žiri se okuplja u petak u podne i dijeli vam 3×1 kartu. Pa eto 3,4, sad i možda se sudarimo u mraku floora!"
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2