Skip to main content
  • senno
  • 9.07.2013.

Ljetni Storehouse

Skladište kulture i u ljetnim mjesecima nastavlja s klupskim zabavama pa vas već ovog vikenda očekuje Storehouse program sa zagrebačkim momcima Sennom i Mark Bruzzom koji će se apsolutno potruditi još više užariti ove tople dane.

Naslovna foto

senno
 
Senno se početkom 1998. godine počeo upoznavati s elektronskom glazbom. Njome se počeo baviti 2007. godine kada je krenuo miksati, a 2009. završio je DJ Akademiju u Fly-Baru. Lani izdaje prvi singl 'Walking Through The Twilight' u suradnji s Nardom za label Caboose Rec., a ove godine izdaje svoj prvi EP 'Kafana' također u suradnji s Nardom za Native Soul Rec. koji je završio na Traxsource Top 5 Jackin. Od početka pušta jackin house koji je prožet hip-hopom, funkom, jazzom, soulom, deppom, a u novije doba biva blago provučen i kroz drum'n'bass te acid. Senno je član Headmovin crewa koji je pokrenula grupa mladih glazbenih entuzijasta koji pokušavaju hrvatsku klubsku scenu osvježiti novijom bojom zvuka, plesa i dizajna. Plesni štimung koji Senno prouzrokuje mogli ste dosad susresti po mnogim hrvatskim klubovima i festivalima. 
 
Mark Bruzz prvi kontakt s elektronskom glazbom ostvario je slušajući kasete acid housea i trancea. Početkom 2000-ih počeo je slušati techno, dok se 2002. počinje ozbiljnije baviti takvom vrstom glazbe u suradnji s prijateljima puštajući techno na Acceleration partijima. Godine 2003. kupuje prve gramofone i počinje na njima mixati. Prateći razvoj tehnologije na tom području 2007. godine odlučuje se na CD playere i iste godine počinje puštati house i tech-house što pušta i sada. 
 
Party se održava u subotu, 13. srpnja, od 22 sata  u Skladištu kulture (tvornica Katran), upad je deset kuna, a mi pet najbržih čitatelja nagrađuje besplatnim ulazom.
 
 
 
https://soundcloud.com/markbruzz

{jcal_latest eventid=3606}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2