Skip to main content
  • alt
  • 26.05.2014.

Mark Knight u Culture Clubu Revelin

Nakon veličanstvenog Carla Coxa,  u goste Culture Cluba Revelin dolazi Mark Knight, jedan od najuspješnijih DJ-eva i produceanta trenutno u svijetu te koji je odgovoran za neke od najvećih dance hitova ovog desetljeća. 

 
U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio stranice DJ Mag Top  100 DJ-a.  Još od samog ulaska među najveće DJ bio je nominiran za Grammy, a njegovi hitovi izvode se na najlegendarnijim partyjima širom svijeta. Kao producent Mark je izgradio reputaciju s izvarednim hitovima kao što su “Man With The Red Face (feat. Funkagenda)”, “Downpipe (feat. Underworld)”,  “Beautiful World (feat. Tiesto)”  i “Nothing Matters (feat. Skin)”.
{youtube}HBBcjgIUoeA{/youtube}
 
Markov remiks  “You’ve Got The Love” Florence & The Machine i njegov singl “Your Love“ su zadnji veliki uspjesi kojima osvaja top ljestvice. Kao DJ, priznat je u cijelom svijetu zbog svojih nevjerojatnih sedmosatnih setova. 2006. započinje s Toolroom Knights&Mark projektom, a danas su njegovi učenici rezidenti na poznatim destinacijma kao što su Space, Ministry of Sound Cocoon, a domaćini su i Toolroom arena na eminentnim festivalima kao što su SW4, Global Gathering i Dance Valley. Sva ova mjesta i hitovi svjedoče o kvaliteti Knightovog rada, a zašto se hordi njegovih obožavatelja svakodnevno pridružuju novi ljudi, možete posvjedočiti na njegovom nastupu 30. svibnja u Culture Club Revelinu.
{youtube}P5S8OTUhOTI{/youtube}
 
Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, VIP u pretprodaji 120 kuna, a  na dan partyja 100 kuna dok ćete za VIP ulaznicu izdvojiti 150 kuna. Mi pak dvoje čitatelja koji točno navedu barem dvije skupine u kojima Knight djeluje ili je djelovao u komentaru ispod članka darujemo dvjema ulaznicama, odnosno svaki dobiva dvije ulaznice. Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 29. svibnja, u prijepodnevnim satima, a odabiremo ih slučajnim odabirom.
{youtube}Y3KHEgSBkyc{/youtube}
 
Pretprodajna mjesta:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO””
Caffe Pizzeria “BLUE PLANET”
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin
 
brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2