Skip to main content
  • alt
  • 22.05.2014.

Martin Landsky za kraj sezone

Splitski party program E! Nigths privodi sjajnu densersku  sezonu kraju te će na posljednjem Simulation partyju ugostiti njemačkog producenta i DJ-a Martina Landskog.

 
Martin Landsky ime je čija opsežna diskografija služi kao kronološki vodič kroz elektronsku glazbu – izdanja koja opisuju zvuk, bilo da je riječ o chill dub house za njegov vlastiti label Efforil / Intim, sampladelic disco sound za Dessous, elektro eksperimentne suradnje s Poker Flatom vođene drajving technom i koketiranjem s minimalnom… Martin zna kako oblikovati zvuk da podiže do ludila i spušta u mistične dubine, stoga ne čudi da više od jednog desetljeća pridonosi razvoju klubske scene Berlina i šire. Od malih nogu uključen je u glazbu, a svoj rast gradio je na najkvalitetnijim zvukovima od funka do hiphopa, nerijetko i kao DJ na školskim zabavama i u lokalnim klubovima. A kad nešto voliš, onda to i rasturiš… Dokaz je i to da je upravo i sam Steve Bug prepoznao malog Martina kao sjajnog glazbenog  talenta i stavio ga pod svoje okrilje.
{youtube}I_3IujRL_Gk{/youtube}
 
Njegov impresivan rad na Effortil / Intim labelu postavio je temelje za DJ nastupe u ključnim klubovima poput E- Werk i Tresor / Globus u Berlinu. Preselio je u Berlin i dalje krenuo razvijati svoju ljubav prema kvalitetnoj elektronici koja ga je odvela do još većih postignuća kao što su izdanja za Poker Flat, Stevea Buga i druga debitantska postignuća kojima je zacementirao svoju producentsku poziciju na elektonskoj seni. Osim vlastitih izdanja, poznat je i po sjajnim remiksevma za Pan- Pot, Johna Tejadu  i mnoge druge.
{youtube}aws4B-UNOh8{/youtube}
 
Posljednji Simulation na rasporedu je u subotu, 24. travnja, u Kameleonu s početkom u 22 sata, upad je 30 kuna prije ponoći te 50 nakon. Mi pak dijelimo dvije ulaznice dvama najbržima čitateljima koji ostave komentar ispod članka.
 
dobar house desktiop
brejcha 1
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju