Skip to main content
  • mladen tomić
  • 26.08.2014.

Mladen Tomić premijerno u Splitu

Specijalno izdanje Technotice u splitsku Junglu (sadašnji Chill out Bar) premijerno dovodi velikana elektronske glazbene scene, techno gurua Mladena Tomica.

Piše: 

Naslovna foto

Mladen Tomic


Uz Mladena ce nastupiti i Pero Fullhouse, kao i rezidenti projekta Jolly Joke i Galinac Galinac. Za extra warm up su zaduženi Dj Jock i Okac koji ce za ovu prigodu raditi b2b set. Party je ove subote 30.08., a ulaznica 30 kn.

Uz visoko hvaljen niz originalnih traka, produkcija i dalje ostaje u središtu Mladenovog interesa sa redovnim izdanjima za neke od vodećih svjetskih labela techno i elektronske muzike, kao što su Sci+Tec, Definitive Recordings, Terminal M, Suara, 1605, Octopus, 100% Pure, Alchemy i drugi.
{youtube}PUtxH-G7ZrM{/youtube}

Mladenovi najpoznatiji hitovi su Before Sunset, Front Pocket, Dance of Shadows, Physical Level, Tune In, Tangas, Day In Barracuda, Lady In The House, Green Cubes, i td koji su zauzimali vodeće pozicije u najboljim svjetskim prodavaonicama elektronske muzike. Mladen je napravio vrlo uspjesne remikse za velika imena elektronske scene kao što su Mauro Picotto, Sebastian Leger, Cristian Varela, Stefano Noferini, Chus & Ceballos i mnoge druge.
{youtube}qEzAPHO2pnY{/youtube}

Nagradna igra
Osvojite 2×1 ulaznicu, a sve što trebate je u komentaru ispod članka napisati barem jedan label na kojem izdaje Tomić.. Dobitnike objavljujemo u subotu ujutro.
 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk