Skip to main content
  • 2.02.2021.

Mozaik u Giveawayu poklanja 5 knjiga iz svog asortimana

Mozaik knjiga povodom 20 godina Klubske scene nagrađuje Vas setom zanimljivih knjiga iz svog asortimana.

Piše: 


Mozaik knjiga jedna je od vodećih izdavačkih kuća u Hrvatskoj. Kao obiteljski nakladnik već gotovo 30 godina objavljuju izdanja namijenjena svim uzrastima, od najmlađih do najstarijih.

Prva nagrada Family Paket (3 knjige)

1.      Djevojčica koja je spasila Božić
2.      Što spašavamo iz požara
3.      Duboka voda

Druga nagrada February Paket (2 knjige)

1.      Detoks uma
2.      Svjetla juga

Kako biste sudjelovali u Giveawayu potrebno je odigrati po pravilima na našem Instagramu klikom ovdje.

Prvu nagradu osvojila je @saradrandic, a drugu @conkulja

MOZAIK KNJIGA
Njihovi naslovi variraju od popularne domaće i strane beletristike do velikih ilustriranih enciklopedija i izdanja od nacionalnog značaja, od psiholoških priručnika i zdravstvenih savjetnika do kuharica i savjetnika za odgoj i roditeljstvo, od dječjih knjiga i slikovnica do lektire za osnovnu i srednju školu.

Kroz različite biblioteke (kraljice ljubavnih romana, mozaikova zabavna biblioteka, mozaikova retro biblioteka…) godišnje objave i do 150 novih naslova i 100 reprinata prijašnjih uspješnica. Godinama prate neke od istaknutih domaćih autora poput Pavla Pavličića, Gorana Tribusona, Julijane Matanović, Sanje Polak, Sanje Pilić, Mire Gavrana, Nives Madunić Barišić, Vjekoslave Huljić, Zlatka Krilića i Ratka Cvetnića.

U tri desetljeća objavljivanja domaćih i stranih naslova, autori Mozaika knjiga dobitnici su više od stotinu nagrada i priznanja u svim kategorijama. Osim autora, veliku ulogu imaju i ilustratori poput Željke Mezić, Nike Baruna, Marka Jovanovca, Tomislava Torjanca i Patricia Alejandra Aggera Marina. Njihovi su radovi često bili proglašeni najboljima u svojim kategorijama, ali su i krasili mnoge izloge te bili odličan podložak za brojne izložbe.


 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2