Skip to main content
  • 7.03.2012.

Nagrađujemo ulaznicama za Johna Dahlbacka

Dva čitatelja nagrađujemo sa po jednom ulaznicom za premijerno HR gostovanje Johna Dahlbacka iz Švedske, 10. ožujka u Boogaloo klubu.

Piše: 

Naslovna foto

John Dahlback


Sa više izdanja nego mnogi u največim labelovima, John Dahlback je nezaustavljiv, i postaje dio elektronske povijesti, i zasigurno će još dugo biti i dio njezine budućnosti. U 2011. John izdaje za Toolroom, Spinnin’, Defected, Versuz, Big Beat/Atlantic NEWS, Universal GAS, Universal Nordic, Ministry Of Sound Australia, i One Love/Sony Australia. Veliki uspjeh postiže i singl “One last Ride” featuring Erik Hassle(između ostalih remixiran by Tommy Trash & Felix Cartal), koji je već dodan na Švedski Nacionalni Radio, a puštali su ga i Swedish House Mafia na njihovom Pete Tong Radio1 show gostovanju.

Prošle godine remixirao je između ostalih i imena poput Lady Gaga, Nicole featuring 50 Cent, Skylar Gray, David Morales i Sneaky Soundsystem. U 2012. John je već izdao Mixani Cd za Tool Room Records, plus nekoliko novih izdanja koja će izlaziti svaki mjesec. Zajedno uz podršku naših snaga na glavnom flooru, Ceta i Mr.Dj Daria, te Ivice Petka i Toxica na malom flooru.

Potrebno je u komentaru ispod članka napisati barem 3 produkcije ili remixa koje potpisuje Šveđanin.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2