Skip to main content
  • 26.07.2016.

Nagrađujemo za Sonus Festival!

Sonus festival koji je nedavno objavio cijeli program nagrađuje s 1×2 festivalske ulaznice, a odvija se od 21. do 25. kolovoza na Zrću.

Piše: 


Line up čine bombastična imena elektroničke scene kao što su Adam Beyer i Ida Engberg, Monika Kruse, Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Cassy, Jamie Jones, The Martinez Brothers, Rothad, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot.

Sonus je proglašen jednim od 10 najboljih techno festivala na svijetu, a traje 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na partijima na brodu. Pretprodaja povlaštenih festivalskih ulaznica za ex YU regiju i dalje je u tijeku, a cijena je 440 kn. Ulaznice možete kupiti na Entrio.hr ili Croatia Tickets.

Nagradna igra
Pripremili smo vam zanimljivu nagradnu igru u kojoj dijelimo 1×2 festivalske ulaznice za Sonus festival. Sve što trebaš napraviti je:

podijeliti ovaj članak na svom profilu (obavezno uključite opciju JAVNO kod objave kako bismo mogli provjeriti jesi li se pridržavao/la pravila nagradne igre)

kliknuti da dolaziš na Sonus Festival:
( https://www.facebook.com/events/848019885317432 )

– u komentar ovog Facebook posta taggirati osobu s kojom bi okupirali dance floor, te napisati u nastavku zbog čega ste se odlučili ići na Sonus, po čemu je Vama specifičan..

Dobitnike objavljujemo u petak 29.07. do 21h i to na način da svi koji se budu pridržavali pravila konkuriraju za nagrad

 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2