Skip to main content
  • lea dobričić
  • 21.05.2015.

Novi zvuk i Lea Dobričić za 24 godine Aurore

Aurora će za svoj 24. rođendan predstaviti novi Pionnerov razglas i publiku počastiti gošćom iz Beograda, a mi nagrađujemo četiri čitatelja.

Piše: 

Naslovna foto

lea dobričić


Lea Dobričić mlada je Dj-ica i producentica  iz Beograda koja je svojim radom ušla u sami vrh europske glazbene scene, a prošlog je ljeta odradila rezidenciju u prestižnom ibiškom klubu Privilegeu, te je nastupila i na Elrow partyjima na Ibizi i Barceloni. Dijelila je pult s nekim od najvećih imena elektronske svjetske scene poput Laurenta Garniera, Luciana, Richiejaa Hawtina, Umeka, Dubfirea i još mnogim drugima.
{youtube}OJUu2lpVU-Q{/youtube}

Njeni setovi su zarazna mješavina deep house, tech house, minimal i techno glazbe, uvijek s preciznom tehnikom, svježinom i jedinstvenom energijom koja će sasvim sigurno natjerati publiku. Ove subote, 23.05. uz Leu će nastupiti Pero-FH, Edy C., Scheva, a ulaznica je 50 kn. Imaš prilike osvojiti ulaznicu, ako u komentaru napišeš koliko godina slavi primoštenski klub. Dobitnike objavljujemo u subotu do 15h.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2