Skip to main content
  • alt
  • 8.03.2015.

Od Klubske svim našim ženama

Svaka žena bi tu i tamo trebala dobiti ružicu, mali znak pažnje, čoksu ili zahvalu za sve što radi za one koje voli, ali kako je život brz i ponekad zaboravimo, Dan žena je ovdje da nas podsjeti.

 
Drage naše žene, sestre, prijateljice, majke, sestrične, rodice, suputnice, ratnice, zaljubljivice i odljubljivice, mrštilice i smijalice, čuvarice tajni, duše zabave, zamišljene usamljenice, plesačice, visoke, niske, plave, crne, crvene, vretenaste, oble, kovrčave, ravne, kratkokose, dugokose, zeleno, crno ili plavooke, sretne ili sjetne, smirene ili divlje… želimo vam najsretniji Dan žena do sada!

alt

 
Želimo vam da se volite kao što vas mi volimo, da volite one oko sebe, da tražite poštovanje koje zaslužujete i odrežete iz života sve one koje ga ne pružaju, da se okružite divnim poticajnim ljudima, da rastete, razvijate se, stvarate umjetnost, plešete i čekate sretne zore s dragim ljudima i da se čvrsto držite svoga puta i radite na snovima.
 
Vama u čast ide izvanredna nagradnjača i dijelimo vam 2×1 majicu i party naočale. Igrati mogu isključivo žene. Osvajačice paketa biramo eci peci prstom u srijedu u podne. Svaka dama mora imati minimalno 8 likeova i u komentaru tagati FB Klubske i to je to drage naše. Uživajte u svom danu i zaigrajte si jednu.
soul gravity desktop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju