Skip to main content
  • 11.12.2015.

Ogrebi se za upad na Illectricity festival!

Illectricity Festival, koji je u desetak dana Zagreb upakirao u audio-vizualne umjetnosti, bliži se vrhuncu, a na rasporedu ostaje još završna večer koja će se održati u zagrebačkom klubu Boogaloo u subotu 12. prosinca.

Piše: 


Glavni gosti su Emika i Dimensions Soundsystem. Svima se priključuju CFSN DJs, organizatori festivala i jedan od najaktivnijih kolektiva u promociji elektroničke glazbe. Njihov će član Foil, koji vuče utjecaje iz techno, ranog dubstep, deep house i dub techno žanrova, imati svoj premijerni live nastup. Večer otvara i pobjednica Nucomers natječaja Ana Antonova, a za vizuale se brinu LIIK, LiteMotif, ONOXO.

Line upu se priključuje i zagrebački producent Koolade. U sklopu nastupa predstavit će glazbu s još neobjavljenih EP-a i nekoliko traka sa svojih instrumentalnih EP-a. Stilski tu ima svega – instrumental beats, future hip-hop, naznake trapa, future soula i funka.

After party glavne večeri Illectricity Festivala se održava u Sirupu, a nastupit će Emir iz Deep’n Out ekipe, Brogy, CFSN DJs-i, a i iznenađenja su uvijek moguća. Ulaznice za Main night su 60 kuna u pretprodaji, 75 kuna na ulazu. Ulaznice za After Party su 30 kuna, a posjetiteljima Main Nighta ulaz je slobodan.

Poklanjamo 2×1 ulaznicu – u FB komentaru ispod članka napišite tko je pobjednik Illectricity Nucomers natječaja ove godine? Dobitnike objavljujemo u subotu do 16h.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk