Skip to main content
  • 11.09.2011.

Okupljanje kultnih zagrebačkih klubskih programa

Spoj najuspješnijih klubskih programa u Zagrebu 15 godina dogodit će se 17. rujna u klubu Boogaloo. Radi se o petom izdanju Reunion party serijala na 3 plesna podija.

Piše: 

Naslovna foto

Boogaloo


Tako će Vas na 3 različita floora dočekati najbolji predstavnici poznatih kultnih programa Perfection, Hard Work, Kraljevstvo, Body&Soul, Stereo Studio, Liquid, F-Scope, Old School. Nagrađujemo!

Na glavnom flooru očekuje vas dobro provjerena provjerena ekipa „stare škole“, tako da će se izmjenjivati i stilovi u kombinaciji sa glazbenom retrospektivom. Na malom flooru očekuje vas kultni BODY&SOUL program, najuspješniji i najdugotrajniji house program u gradu, a iznimno na 3. flooru možete očekivati i žestoki techno, u produkciji RAVE'N'ROLL serijala!  
{youtube}ijL3wRW1w4s{/youtube}

MAIN FLOOR
(TECHNO/MINIMAL/TECH HOUSE)

CET
MARY
PETAR DUNDOV
MR.DJ DARIO

BODY & SOUL FLOOR
FRX & ALEN
 

RAVE'N'ROLL FLOOR
TEO
ZOKY

4 čitatelja koji u FB komentaru napišu svoja 3 omiljena kultna ZG programa te pozovu šta više ekipe da lajka za njih osvajaju po jednu ulaznicu.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk