Skip to main content
  • alt
  • 3.08.2014.

“Oluja stoljeća” u Cinestaru

"Oluja stoljeća" je triler katastrofe koji uvodi gledatelje u samo srce oluje EF5 koje je isto toliko zanimljivo, koliko je i razarajuće. 

 
U samo nekoliko sati grad Silverton je uništen nikad prije viđenim tornadima nevjerojatno snage. Cijeli grad je prepušten napadu smrtonosnih i nepredvidljivih ciklona, ali lovci na oluje još uvijek predviđaju da najsnažniji napadi tek trebaju stići. Većina ljudi traže mjesto gdje će se skloniti, dok neki jure prema lijevcima tornada kako bi snimili fotografije koje se mogu snimiti samo jednom u životu.
{youtube}57Vkp77tVTM{/youtube}
 
 "Oluja stoljeća“ ispričana je kroz oči i leće profesionalnih lovaca na oluje, amatera u potrazi za adrenalinom i hrabrih stanovnika, te uvodi gledatelje ravno u oko oluje kako bi mogli iskusiti Majku prirodu u njezinim najekstremnijim uvjetima.  Dijelimo 1×2 ulaznice za projekciju "Oluje stoljeća" u Cinestar Avenue Mallu, a sve što trebate je nabaciti smiješak u članak ispod komentara. Dobitnika odabiremo slučajnim odabirom i objavljujemo u petak, 8. kolovoza. Karte vas očekuju od subote na ulazu Cinestara, a film možete pogledati sve do petka, 15. kolovoza.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2