Skip to main content
  • marco bailey
  • 4.05.2012.

Osvojite ulaznice za Marca Baileya

Marco Bailey sljedeći će vikend nastupiti u Sarajevu, a mi nastavljamo i ovom mjesecu biti darežljivi.

Piše: 

Naslovna foto

marco bailey

Dom mladih / Centar Skenderija Sarajevo u suradanji sa agencijom „Razvojni koncept“ 11. svibnja organizira nastup belgijiske techno zvijezde Marca Baileya.

Bailey ima veliku paletu fanova na našem području koji poznaju njegova izdanja kako na početku za Bonzai label tako i kasnije za njegov vlastiti „Session“ te drugi koji je osnovao u suradnji s Cristianom Varelom Pornographic Recordings.  Već par puta imao je priliku izdavati i za Coxov "In Tech". Marco je također osnivač MB Elektronics & MB Selektions, u okviru kojih izdaje produkciju artista: Adam Beyer, Umek, Ben Sims, Smith & Selway, Claude Young, Cristian Varela, Redhead, Axel Karakasis, Takaaki Itoh, itd. Nastupao je u najpoznatijim klubovima širom svijeta i nazobilazna je figura na najvažnijim mega eventima:  „Mayday", "I Love Techno", "Nature One", i sl.

{youtube}8DpRAn_UMCI{/youtube}

Pored Baileya na partiju će nastupati i domaći dj-evi: Focho (Resident DJ Doma mladih), Wedran (Triptonite, Dom mladih) i Sharky (Club 24). A warm up će raditi Faris D vs Irvin.

Karte po cijeni od 10KM u pretprodaji i 15KM na dan eventa će se moći kupiti putem web portala www.kupikartu.ba  i u Domu mladih ili možete okušati sreću i uvjeriti nas da imate dobar razlog biti dio ovog partija? Odgovore šaljite u komentaru na članak ( likeovi idu u prilog), djelimo 5×1 ulaznicu i dobitnike objavljujemo u četvrtak 9. svibnja. Sretno!

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju