Skip to main content
  • kanegra beach festival
  • 21.08.2012.

Osvojite VIP ulaz na Kanegra Beach Festival

Treće izdanje Kanegra Beach Festivala održat će se 24. i 25.kolovoza u prelijepoj uvali Kanegra kraj Umaga i ugostit će najveća imena svjetske techno scene.

Naslovna foto

kanegra beach festival

Uz Stacey Pullena iz Detroita, prijestolnice techna, i Christiana Varelu, jednog od najomiljenijih DJ-a današnjice, Kanegru će obilježiti njemački DJ Kaiserdisco te Valentino Kanzyani. Posjetitelje će zagrijati njemački DJ Kaiserdisco, Zagrepčani Petar Dundov i Miss Kali, Marko Milosavljević iz Srbije i slovenski DJ-evi F Sonik i Ian F.

U drugu večer uvest će vas Puležan DJ Unique, Dejan Miličević iz Srbije i tri slovenska Dj-a, Tomy DeClerque, Dataminions i Alex Cvetkov, nakon čega na stage stupaju legende svjetske techno scene Stacey Pullen i Christian Varela. Detaljan line up i satnicu provjerite ovdje, a info o ulaznicama u sustavu Eventima.

U susret festivalu imamo za vas još jednu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti VIP ulaznicu za festival i majicu s logom festivala za uspomenu.

kanegra1
kanegra2

Vaš zadatak je da u komentaru na članak odgovorite na nagradno pitanje koje glasi: Kako je Stacey Pullenu nadimak u glazbenom svijetu i što označava? U slučaju više točnih odgovora pomažu vam likeovi, a dobitnike objavljujemo dan prije festivala. Sretno!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2