Skip to main content
  • chris liebing
  • 5.07.2011.

Pet ulaznica za Chris Liebinga u Byblosu

Chris Liebing nije samo DJ i producent pri čijem zvuku glazbeno podzemlje zadovoljno prede, već jedan od onih pionira plesne kulture, koji su s tehnom zarazili i Ibizu te svjetske superklubove.

Piše: 

Naslovna foto

Chris Liebing


Voditelj diskografskih kuća CLR i Spinclub, vlasnik istoimenog kluba, s vlastitom radio emisijom, među prvima je odbacio gramofone i klasično miješanje glazbe nadgradio s manipulacijom digitalnih zvukova i editiranjem u živo. No Chris nije zaboravio da je bit glazbe, digitalne i analogne, prije i poslije mix pulta – čovjek, njegova duša, pete i srce: "Kada vrtim, želim da se ljudi izgube u glazbi, da izgube presudu o vremenu i prostoru, no to se postigne samo ako se poklope prava glazba, vrhunski klub i opuštena publika. "I upravo zbog toga mu rado prislušnu i oni, koji uobičajeno pri tehnu dižu nos. Ne vjerujete? Provjerite u petak 8. srpnja, u klubu Byblos u Poreču – party destinaciji ovog ljeta!

5 ulaznica čeka sve koji u subject napišu "clr records" i pošalju na nagradna-igra@klubskascena.hr do 7. srpnja. Organizator je odlučio podijeliti 10 ulaznica a njih su osvojili: Deni Baković, Petra Orepić, Zrinka Zorčec, Dominik Pintarić, Dalibor Amanović, Luka Mislav Mikulić, Martina Mladar, Kovačić Darko, Mario Peša, Đurđica Srdoč.

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju