Skip to main content
  • alt
  • 23.06.2014.

Plešite u Culture Clubu Revelin

Ovog vas vikenda u Culture Clubu Revelin očekuju nastupi njemačkog DJ-a i producenta Moguaija te atraktivne mađarske DJ-ice Niki Belucci.

 
Moguai je stekao status jednog od najinovativnijih i najtraženijih DJ-a i producenata svoje generacije. Njegov nevjerojatan talent i rad u studiju, te očaravajući DJ setovi donijeli su mu  svjetsku slavu. Početkom 2010. godine postao je jedan od rijetkih DJ-a  koji su ušli u Deadmau5ov Mau5trap label .Već u travnju iste godine izdaje svoj prvi album “We Ar Lyve“ koji je predstavljen singlovima  Lyve” / “Imperial” i “Nyce” / “Blau.  Najpoznatiji je po svom hitu iz 2002. “U Know Y“  i ranijem hitu “The Rock” koji je kao sample  koristila  rap grupa Audio Two.
{youtube}FMWppEhwFCk{/youtube}
 
Moguai je poprilično tražen u posljednje vrijeme, posebno ako se imaju u vidu remiksi koje je radio za poznata imena kao što su Beyonce, Britney Spears, Underworld, RyeRye, Robyn, a tu treba još istaknuti i veliki uspjeh remiksa “Ya Mama“ Fatboy Slima. Pored svega spomenutog u najavi je i novi album koji potpisuje Mau5trap label, a iza koga stoji dobro poznati Deadmau5. Ali to nije sve. Potpuno iznenađujuće, upravo je objavljen EP “Oxygen” koji također potpisuje Mau5trap label. 
{youtube}POsC8odyLtk{/youtube}
 
Dan kasnije na pozornicu Culture Cluba Revelin popet će se popularna mađarska DJ-ica Niki Belucci koja je uvijek rado viđena gošća u Dubrovniku. Niki je ostavila značajni trag u svijetu sporta, točnije gimnastike, ali se nažalost prestala baviti sportom već u 15. godini zbog ozbiljne ozljede. Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala. Redovita je gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u  programima komercijalnih televizija. Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci, te jedna od rijetkih koju slušaju i kluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj. Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu! Kako bi cijelu atmosferu doveli do usijanja, Niki Belucci pridružit će se i atraktivne Dreamgirls  sa svojim vrućim plesnim točkama, performansima u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.
{youtube}KGIm2XLsZWo{/youtube}
 
Cijene ulaznica za oba partyja je u  pretprodaji 70 kuna, VIP je 120 kuna  dok je  na sam dan cijena ulaznice 100 kuna te 150 kuna VIP ulaznica.  Dijelimo 2×2 ulaznice za svaki od partyja, a sve što trebate jest u  komentar ispod članka napisati na koji biste išli, a mi ćemo dobitnike odabrati slučajnim odabirom te ih objaviti u četvrtak u večernjim satima.
 
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop