Skip to main content
  • alt
  • 16.06.2014.

Početak party sezone u Lighthouse Music clubu

Clubbing sezona u Lighthouse Music clubu započinje ovog petka kada za pult najvećeg open-air cluba u Istri stiže dvojac koji će oduševiti sve ljubitelje elektronske glazbe –  Carlo Lio i Siniša Tamamović.

 
Rođen u Torontu, Carlo Lio oduvijek je znao da se želi baviti glazbom. Ono što ga je oduvijek vuklo u glazbenu industriju vjerojatno je bila sposobnost komuniciranja s publikom bez da kaže i riječ, a svatko tko ga vidi za DJ pultom može prepoznati njegovu ljubav prema glazbi. U suradnji s Rawthentic Music produkcijom njegova je ploča naziva "Raw" vrlo brzo dostigla vrhunac kanadskih top lista. Izdao je mnogo hitova koji su dostigli uspjeh i u međunarodnim glazbenim vodama upravo zahvaljujući specifičnom zvuku. Osim kao DJ majstor, Lio je uspješan i kao glazbeni producent i poduzetnik. Na njegov duboki i ubrzani tech house zvuk utječu jedni od najvećih DJ velikana kao što su Dubfire, Marco Carola, Paco Osuna i mnogi drugi. Njegovi ritmovi rijetko će koga ostaviti ravnodušnima pa se upravo zato smatra jednim od najpoznatijih DJ imena današnjice.
{youtube}F6wq39Opkfw{/youtube}
 
Siniša Tamamović je sa svojom glazbenom karijerom krenuo krajem devedesetih godina kada u rodnoj Banja Luci započinje s nastupima. Odmah u početku pokazuje urođeni talent za elektronsku glazbu, a nakon nešto manje od deset godina već je bio na glasu uspješnog DJ-a koji je po Europi odrađivao vrhunske partije i privlačio brojne obožavatelje iz drugih zemalja koji su uživali u njegovom techno zvuku. Od 1999. godine uspješno surađuje s DJ-em Mladenom Tomićem u njihovom zajedničkom projektu naziva Urban beat. U Bosni i Hercegovini postali su najpoznatiji i najuspješniji promotori evenata i partija dovodeći najveća svjetska imena elektronske glazbe domaćoj publici. Njegova prva ploča izašla je 2005. godine, a otada je izdao brojne originalne trake i remikseve za najveća međunarodna DJ imena.  Trenutno živi i radi u Londonu.
{youtube}FTTNZTMeDLs{/youtube}
 
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite ovdje.

Nagrađujemo sa 2×1 ulaznicom.. u odgovoru napišite odakle dolazi Carl Lio, a odakle Siniša.. Dvoje najsretnijih metodom slučajnog odabira objavljujemo u petak..

 
sonus 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju