Skip to main content
  • 29.01.2012.

Poklanjamo 2 CD-a – Chew The Fat!

Nakon 15 godina partijanja "Chew The Fat!" je još uvijek aktualna klubska večer u Londonu. Osnivač Paul "Trouble" Arnold jedan je od prvaka britanske underground glazbe još od 1997.g.

Piše: 

Naslovna foto

Chew The Fat!


Njegovi partiji su počeli u južnom Londonu a nastavili se tjednim rezidencijama u Bug Baru. Chew The Fat! su postali prvi partiji sa ogromnom podrškom breakbeat DJ-ima kao što su Adam Freeland, Plump DJs, Tayo ili Freq Nasty. Kasnije su dobili svoje mjesto u legendarnom The Endu, pa nakon njegova zatvaranja u Cableu a posljednji partiji se odvijaju u klubu Xoyo.

Evo i imena koja su svirala za njih: Layo & Bushwacka!, Fake Blood, Nero, Tom Middleton, Surkin, James Zabiela, Redlight, Rodney P, Radioactive Man, Paul Woolford, D Ramirez, Hervé, Skream, Reso, Dave Spoon, Bobmo, Stanton Warriors, Duke Dumont, Foamo, Hijack, Zombie Disco Squad, Riton, Miles Dyson, Zomby, SebastiAn, The Rogue Element, Drums Of Death.
{youtube}88YPqwDcMW4{/youtube}

Rado su viđeni gosti na festivalima po Velikoj Britaniji i Europi te održavaju rezidencije u klubu Space na Ibizi. Paul Arnold i nakon 14 godina još uvijek ima strast za ovom glazbom i otkrivanjem novih talenata. The Fat! Club objedinjava blog, izdavačku kuću Fat! Records, klubsku večer Chew The Fat, menadžment i DJ agenciju TFA Bookings.

Rezidenti: Fake Blood, Nero, Surkin, Redlight, Hervé, Skream, Reso, Bobmo, Duke Dumont, Zombie Disco Squad, Riton, Miles Dyson, Zomby, SebastiAn, Drums Of Death
{youtube}K8EgUeDQdqA{/youtube}

Chew The Fat je prije par godina pokrenuo klubsku večer CTF! Croatia u Hrvatskoj uz pomoć DMT-a i Yesha. Prvu rezidenciju su imali u Sirupu na mjesečnoj bazi a odnedavno su je premjestili u mali pogon Tvornice kulture.

Poklanjamo 2 mixa snimljena za proslavu 10. godišnjice Chew The Fat-a. Mixa iH Paul Arnold. Da biste konkurirali u FB komentaru stavite jedan youtube link sa nekog CTF partija iz Londona te ćemo najbolje uratke i nagraditi 2. veljače.

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju